Samsung Galaxy S7

 

Apples erkerival Samsung har også lansert en helt ny mobil, nemlig Samsung Galaxy S7. Her har det nok oppstått en liten konkurranse – for denne utgaven er noe for seg selv. I tillegg til å være vannfast, som iPhone 7, har den fått enormt skryt for kamerakvalitet, batteritid samt skjermkvalitet. I tillegg får designet en del skryt med tanke på at sidene på baksiden og forsiden av telefonen nå har fått en liten bøy, noe som gjør at mobilen er veldig behagelig å holde i, og sitter perfekt i hånden din. Tidligere versjoner har hatt hardere kanter, noe som gjør at de ikke blir like behagelige å holde i.

Funksjoner og kvaliteter

Samsung Galaxy S7 er faktisk så vanntett at den kan holdes under én meter dypt vann i hele 30 minutter. Det er mer enn nok tid til å ta denGalati, Romania - August 30, 2016: Water splash on Samsung Galaxy S7. Testing the Galaxy S7 water resistance IP68 standard med seg i dusjen dersom du for eksempel liker å høre på musikk når du vasker håret. Når det kommer til batteritid, snakker vi om en meget høy kvalitet. Her trenger du ikke å lade én gang om dagen som med mange andre merker og modeller, men det holder å lade den annenhver dag ved vanlig bruk. Ved redusert bruk, kan du til og med lade den hver tredje dag. Dette er meget gode nyheter, spesielt for de som er vant til å måtte lade mobilen hver eneste dag og nærmest må ta med seg en lader hvor enn de går. Mye av kommunikasjon foregår i dag enten over Messenger-appen til Facebook, eller mail, hvilket betyr at man må bruke enten Wi-Fi eller 3G/4G-data. Dette i seg selv stjeler utrolig mye batteri, og om man skal sende meldinger i tillegg, er det ikke rart at mange har med en nødlader i veska eller sekken. I tillegg er selve ladetiden veldig rask – noe som er svært kjekt når du har en avtale du skal rekke og er nødt til å lade mobilen i løpet av kort tid i forkant.

Always on

Skjermen har også en funksjon som kalles “always on”. Dette betyr at skjermen til enhver tid viser klokkeslett, batteriprosent og dato, uten at du må trykke på en knapp for å få det opp. Dette gjør hverdagen litt enklere, ved at det er såpass fort gjort å ta ut mobilen fra lommen for å se klokken. Mange av de knappene man må trykke på for å få opp denne informasjonen på de gamle modellene, kan fort bli litt treige, slik at man må jobbe lenge for å få i gang skjermen. Denne funksjonen skal heller ikke trekke all verdens med batteri – kun 1 % per time. Dermed trekkes det 24 % fra batteriet i løpet av et døgn, hvilket er vesentlig mindre enn andre aktiviteter.

 

Add Comment

mts_sociallyviral