OnePlus 3

 

OnePlus er et kinesisk mobilselskap, som produserer mobiler av høyeste kvalitet. Dette selskapet og merket er ikke veldig godt kjent blant de 1200px-oneplus_one_64gb_ukivrigste mobilbrukerne i Norge, men det er absolutt ikke et merke som bør overses. Det er relativt nytt, og ble først etablert i 2013. Hovedmålet til dette selskapet er å produsere topp-produkter til en brukervennlig pris – og dette har de fått til. De lanserte sin første mobil I 2014, OnePlus One. Deres aller ferskeste produksjon er nyheten OnePlus 3. Og her får du jaggu mye mobil for pengene. Skjermen er på 5,5 tommer og er beskyttet med gorillaglass – et herdet og sterkt glass.

Funksjoner

Vi har skjønt at få kan måle seg med kinesere når det kommer til teknologi – og det får vi nok et bevis på her. Denne mobilen har i likhet med Huaweis modell også en hurtigladingsfunksjon, denne kalles Dash Charge technology. Ved å bruke denne funksjonen kan du faktisk lade mobilen opp til 60 % på en halv time! Dette er en utrolig nyttig og bra funksjon, som nok veldig mange av oss setter pris på. Med andre hurtigladningsløsninger, kan man ofte risikere at selve batterikapasiteten er desto dårligere i og med at på sett og vis manipulerer batteriet. Men 1200px-oneplus_3_rearOnePlus skryter altså av at Dash Charge ikke påvirker batterikapasiteten på noen som helst måte, og at du etter å ha hurtigladet i en halv time kan se på film i hele 7 timer! Ønsker du å teste dette, lønner det seg å redusere lysstyrken på skjermen litt.

Dette er også en utrolig stilren mobiltelefon, med sitt enkle og glatte design ser den rett og slett ekslusiv ut. Her har du også plass til to nano-SIM-kort, samt at denne mobilen har 4G-støtte som seg hør og bør i 2016. Altså er det lite som mangler her. I tillegg har den også fingeravtrykksensorer – som de aller fleste smarttelefoner har i dag – samt et elektronisk kompass. På hjemmesiden ligger den ut for ikke mer enn 399 euro, altså litt mer enn 3500 norske kroner. Dette er en pris svært få kan konkurrere med, spesielt i og med at denne modellen er flunkende ny. I dag må du nesten forvente å komme opp i 5-6000 kroner for en splitter ny modell av året, så OnePlus 3 har virkelig en fordel her.

I likhet med de fleste andre nye mobilmodeller av året, har også denne et spesielt raskt kamera som tar stødige og skarpe bilder av motiver i bevegelse.

Add Comment