Samsung Galaxy Note 7Mobiltelefonen som har alt, et teknobeist, så heftig som en mobil kan bli. Dette er alle utsagn av de som har testet ut denne blodferske mobilen fra Samsung. Noen påpeker at den utseendemessig er lik en annen mobil fra Samsung, nemlig Galaxy S7 Edge, og det kan nok stemme. Forskjellene utenpå er små, men innvendig har det skjedd en hel del.

Skjermens og dens funksjoner

asdsaSkjermen er en historie for seg, med super-AMOLED og 2560 x 1440 piksler, og det at du har hele 5,7 tommer å boltre deg på hjelper også. Dette er en Note-telefon, og det betyr at du får med en penn som har sin egen funksjon i forhold til skjermen. Av de som skryter av Galaxy-serien, og da spesielt Note 7, er dette et av de punktene som skiller seg ut fra mange andre mobiler på markedet i dag.

Flotte funksjoner som stikker seg ut i mengden

For ekstra sikkerhet er det mulig å velge mellom å sikre telefonen med kode, fingeravtrykk eller iris-gjenkjenning. Kameraet holder en høy standard, med optisk stabilisering, og kommer med 12 megapiksler og dual pixel, en autofokusfunksjon som oftere er å finne i speilreflekskameraer enn mobilkameraer. Dette sier mye om kvaliteten Samsung har valgt å legge ned i Galaxy Note 7.

Add Comment

mts_sociallyviral