LG G3

 

LG har produsert mobiltelefoner i lang tid, og dette er virkelig et selskap som vet hvordan det skal gjøres. De kommer hele tiden med nye oppdateringer og utviklinger, og de holder tritt med de andre store mobilselskapene som Apple og Samsung. LG har ikke alltid vært like populære på det norske markedet, og har fått hard konkurranse blant annet fra HTC, Sony, Samsung og Apple. Men etter hvert har flere fått øynene opp for denne mobilprodusenten. LG G3 ble lansert for to år siden, altså i 2014, men vi syns likevel det er greit å gi den en plass i søkelyset.

675px-lg_g3_stylus_black_frontSkjermen er på hele 5,5 tommer, noe som er relativt stort når det kommer til mobiltelefoner, men LG har kompensert skjermstørrelsen med tynne rammer rundt – og dermed ser forsiden ut som bare en skjerm. I 2014 fikk denne modellen veldig mye skryt for en helt utrolig skjermkvalitet og oppløsning. Og i og med at skjermpanelet ligger såpass tett opp under glasset, får man nesten følelsen av at bildet ligger oppå selve skjermen. Baksiden på denne mobilen er svakt buet, og sammen med lakken gir dette den et stilrent utseende. Bakdelen er forøvrig laget av plast – noe som kan være litt dumt om du skulle komme til å ripe den opp eller verre, da dette vises veldig godt og stilrenheten ikke lenger blir et faktum.

Et tastatur som husker

En veldig nyttig og kul funksjon denne modellen har, er at tastaturet etterhvert skal lære seg, og memorisere, hvilke taster du oftest trykker feil på, for så å rette dette for deg. Dette er en knall løsning for de som sliter med litt for store fingertupper i forhold til tastene – og gjør vi ikke alle det? Dette gjør at det går mye raskere å sende meldinger, samt at man slipper å endre feil hele tiden. Skjermsensoren skal også være veldig bra og responsiv, noe som også bidrar til raskere teksting og mindre feil. Med en rask skjermsensor, samt denne smarte tastaturminne-løsningen, er nok dette en mobil som holder seg på markedet en liten stund til. Selv om det er to år siden den ble lansert, er dette fortsatt en høyaktuell mobil. Prisen er det absolutt ingenting å utsette på, da den er meget konkurransedyktig – du kan få denne modellen til bare 2 490 kroner!

Add Comment

mts_sociallyviral