Mobilabonnement

 

Er du født sent på 90-tallet, og var en av de heldige som fikk mobil før du begynte på ungdomsskolen, husker du kanskje kontantkortet. Det finnes fortsatt noen som foretrekker kontantkort fremfor mobilabonnement i dag, men det er nok ytterst få. I tillegg til at det er mye dyrere enn et abonnement, er det også mer tungvint. Når du går tom for kreditt, må du altså kjøpe mer. Det kommer ingen regninger i nettbanken din. Mobilabonnement har utviklet seg med tiden, og på grunn av den tøffe konkurransen blant mobiloperatører, blir prisene presset mer og mer ned. Dermed kan man i dag finne flere billige alternativer – og de fleste abonnement tilbyr faktisk gratis ringeminutter og SMS. Det som koster penger i dag er data og internett.

Telenor

Telenor er kanskje det mest kjente mobilselskapet i Norge, og en av de som har eksistert lengst. De tilbyr en rekke abonnementer som passer for telenor_logode aller fleste. Blant annet tilbyr de en abonnementservice som gir deg fri bruk av ringeminutter og SMS pluss data i hele EU – noe som er perfekt for den reiselystne. Antall gigabyte data som følger med i pakken, avhenger av hvilken pakke du velger. Du kan få alt fra 500 MB til hele 60 GB! Sistnevnte har riktignok en månedspris på 799 kroner, så dette er det nok bare de største surferne av oss som velger. Den som ikke bruker så mye data, kan slippe unna med bare 249 kroner i måneden, og fremdeles ringe og sende SMS helt fritt. De har også en slik løsning for de under 21 år, med fri bruk i EU, til månedspriser som er mer enn overkommelige.

Chess

Du har kanskje hørt slagordet “Norges mest fornøyde mobilkunder”? Denne påstanden er det mobilselskapet Chess som står bak. Og det er nok ikke helt uten grunn. De tilbyr abonnementer i fleng, og her er det bare å finne ut hva som passer deg og ditt bruk aller best, slik at du får den best mulige avtalen. Er du en av de som ikke bruker særlig med data, kan du for eksempel gå for abonnementet Chess Easy. Da betaler du 199 kroner i måneden og inkludert får du 1 GB data, samt fri bruk av SMS og ringeminutter. Det mest populære abonnementet de har, er Chess Easy – og populariteten har sin grunn. Her får du nemlig så mye som 5 GB og fri bruk av SMS og ringeminutter for kun 299 kroner i måneden. Bruker du helt vanlig mengde data, er dette en ypperlig løsning.

Add Comment

mts_sociallyviral