Sony Xperia

 

Sony Xperia er navnet på en serie telekommunikasjonsenheter fra merket Sony (tidligere Sony Ericsson). Den første enheten i serien som ble lansert, var mobilen Xperia X1 og denne ble lansert i 2008. Neste i rekken var Xperia 2, og den kom på markedet snaue to år etter. På denne tiden hadde iPhonen vært på markedet en god stund, og Sony og Samsung fikk en tøff konkurrent i både Apple og HTC. Xperia-serien kan sies å være et resultat av dette. De første Xperia-modellene hadde en touch-funksjon, men ikke den samme som vi kjenner i dag. De hadde tastaturer som man måtte skyve ut fra under telefonen, og ved utførelse av enkelte funksjoner, kunne man berøre skjermen. Dette var likevel langt unna Apples iPhone, som hadde hel-touch. Men denne mobilen var også populær – da prisklassen var overkommelig.

Nyere Xperia-modeller

Sony fortsetter med Xperia-serien sin i dag, og det kommer stadig nye modeller og utviklinger. De har vist seg å være konkurransedyktige, og denne serien blir hele tiden forbedret. Sony er et selskap med flere baller i luften, og mobil er bare en av flere teknologiske gjenstander og enheter de produserer. De har dermed den fordelen at de har bred kunnskap, og kunnskap som de kan anvende under utviklingen av nye mobiltelefoner. 1200px-z3_compactDen nyeste og ferskeste mobilen de har kommet med, er Sony Xperia X Compact. Denne modellen skal ha et kamera som fanger motiver i bevegelse på en måte som ingen annen modell i serien har gjort tidligere. Dette passer veldig fint for den aktive av oss, som gjerne vil forevige interessene sine digitalt, og fortsatt ha god kvalitet på bildene. Mange av mobilselskapenes nye modeller i dag skryter av at de har forbedret fargemetning for skjermen og kameraet – og Sony er intet unntak her! Her får du bilder og skjerm med like rike og levende farger som akkurat det du ser rundt deg. Dette øker ikke bare bildekvaliteten, det øker også kvaliteten på eventuelle filmer du vil strømme. Denne modellen er også mindre enn andre forgjengere, hvilket gjør at den er mer lettvint å ta med seg. Det er ikke lenger slik at mobiltelefoner skal være størst mulig.

Vi har også en annen godbit i vente i Xperia-serien til Sony. Denne modellen heter Xperia XZ, og dette kameraet skal være enda raskere og bedre. Kantene på denne mobilen har en avrundet form, som gjør det mer behagelig å holde den i hånden, og den sklir perfekt ned i lomma. Denne skal også være vanntett – i hvert fall litt – noe som gjør at du ikke trenger å være redd for den dersom du skulle være uheldig å søle.

 

Add Comment

mts_sociallyviral