Moto Z

 

Denne nye, slanke satsingen fra Motorola kan få selv den mest hardbarka Samsung-fantast til å tenke seg om én gang til. Det er ikke sikkert den overbeviser helt, men det skal være sagt at dette er et helhjertet forsøk på comeback fra den tidligere mobilkjempen.

Winneconne, WI, United States - August 2, 2016: JBL speaker for the motorola moto Z phones on an isolated background. on an isolated background.

Ny design, nye funksjoner

Med en av verdens slankeste profiler blir nok Moto Z populær blant den gjengse mobilbruker som setter pris på ytelse og stil. Ved å legge til ekstra moduler kan antallet funksjoner økes vesentlig, og dette har de gjort veldig brukervennlig ved å bruke magneter til å holde dekslene som kan byttes ut for å endre bruksområdet etter behov. Bytt til høyttalermodus, eller bruk batterimodulen når du er ute og reiser. Vi skal ikke avsløre alt, men dette er en ny retning. Motorola har mange ganger tidligere skapt veien videre, så dette er en spennende nyhet.

Spesifikasjoner

Winneconne, WI, United States - August 2, 2016: New Motorola Moto Z force droid phone on an isolated background.

Mobilen som har alt? Det gjenstår å se. AMOLED-displayet byr på 2560 x 1440 pikslers oppløsning, og skjermen måler 5,5 tommer. Frontkameraet har ikke det høyeste antall megapiksler, men kan skryte på seg et frontkamera med f/2.2 og 5 megapiksler. Selve mobilkameraet har de sedvanlige 13 megapiksler (opptil f/1.8 blenderåpning). Batteriet er på 2600 mAh, og burde holde en hel dag ved vanlig bruk.

Add Comment

mts_sociallyviral