Sony Xperia X

 

 

Xperia X er en mobilserie produsert av teknologiselskapet Sony.couple flirting at cafe in dubai marina Denne mobilserien ble først tilgjengelig på markedet tidlig i år, så dette er nok ingen gammel traver. Xperia X, Xperia X Performance og Xperia XA er de tre modellene i serien, hvorav X Performance er toppmodellen med sin kamerakvalitet på hele 23 megapiksler, og en oppløsning på 1080p.

X Performance og XA

Kameraet til X Performance tar utrolig gode bilder av motiv i bevegelse, og dette gjør den ved at du klikker på det objektet du ønsker bilde av og dermed følger den motivet stabilt og flott. Sånt blir det gode og kule bilder av, med en X Performance trenger man nesten ikke et GoPro-kamera. Denne funksjonen har faktisk utkonkurrert alle konkurrenter.

Batterikapasiteten på disse modellene skal visstnok vare i hele to dager med vanlig bruk – noe som nok blir godt mottatt av oss som er glade i å være tilgjengelig på mobilen til enhver tid. Xperia XA er den litt mindre ekstravagante utgaven, men den er likefullt en flott mobil. Her kan du også velge mellom flotte farger som rose gold og lime gold. Kameraet derimot, har en kvalitet på 13 megapiksler, noe som er vesentlig lavere enn storebror X Performance – men her kommer det mye an på hva du er ute etter i en smarttelefon.

 

Add Comment

mts_sociallyviral