Huawei Mate 8

 

Huawei Mate 8 ble lansert i 2015, og er dermed ikke like fersk og ny som Huawei P9, men den er en anelse større samt at den har litt bedre kamera. Huawei Mate 8 har faktisk en bildekvalitet på 16 megapiksler, mens P9 bare har 12. Dette utgjør faktisk en ganske stor forskjell, og Mate 8 har fått en hel del skryt for bilde- og kamerakvaliteten sin. Den har derimot ikke dobbelsensor, og den lader noe saktere enn P9 med 37 % på en halv time mens den nyere mobilen lader hele 44 % på en halv time. Skjermen er på hele 6 tommer, noe som gjør den godt egnet til kamerabruk, meldinger samt å se filmer.

Funksjoner

Når det kommer til teknologi, er Kina sjeldent det landet som skuffer – snarere tvert imot! Og dette ser vi veldig gode eksempler på i Huawei-modellene de produserer. Ofte har disse modellene mange funksjoner 1200px-huawei_1Apple ikke kan forestille seg engang, men som blir svært godt tatt imot på det norske markedet. Vi elsker kule funksjoner og James Bond-løsninger, og det kan spekuleres i om Kina har fått med seg akkurat det. Disse mobiltelefonene er skreddersydd oss nordmenn. En av disse fiffige 007-funksjonene er for eksempel datamåleren som du kan ha øverst på skjermen din. Den indikerer nemlig hvor mye data du bruker og hvor mye fort telefonen klarer å laste ned data. Er tallene lave, betyr det som regel at internettilkoblingen din er for dårlig eller svak, mens dersom tallene er høye er internettet svært godt. Er tallene skyhøye mens du for eksempel er på ferie utenfor norske grenser, kan det lønne seg å skru av datatrafikken til du finner ut hva som trekker såpass mye. Dette er en funksjon som nok blir satt stor pris på, da de fleste av oss sjeldent har kontroll på akkurat hvor mye data vi bruker og hvilke apper som trekker mer enn andre.

En annen, kul funksjon er BoostCharge – denne gir deg nemlig mulighet til å korte ned ladetiden på telefonen der og da! Dette er utrolig kjekt dersom du er på farten og må lade telefonen raskt slik at du skal ha nok batteri til å klare deg gjennom kvelden. Hvor god batterikapasiteten blir av en slik lagring er usikkert, men foreløpig lover dette utrolig bra. I tillegg har den rykte på seg for å være utrolig rask og behagelig å bruke, og det er aldeles ikke å forakte.

Add Comment

mts_sociallyviral