Xperia Z4

 

Sony er et kjent navn for de fleste som noen gang har eid en elektronisk enhet, og Xperia har høstet mye positiv oppmerksomhet siden de første utgavene kom. Sony selv har gitt denne lille kjempen det fengende slagordet «Skapt for underholdning», og det er nok mange som vil gi dem rett i dette.

En kraftplugg som skapt for dagens mobilbrukere

IF

Tester av produktet har rettet oppmerksomheten mot den høye brukervennligheten, skryter av rå kraft og mener dette er det naturlige steget videre dersom mobilskjermen blir for liten for din smak. Nettbrettets skjerm er på flotte 10,1 tommer, og egner seg dermed til de fleste typer underholdning. Med kraftig innmat og god skjerm tar dette nettbrettet brukerne til nye høyder. Batteriet er særdeles kraftig, uten at dette gir utslag på størrelsen, og lysstyrken er god nok til at man kan spille spill og se film også utendørs – med noen unntak, selvfølgelig.

En liten datamaskin med stor kapasitet

Prosessoren har fått hele 2 GHz (Snapdragon) å rutte med, og dermed har Xperia Z4 en ytelse som lett kan måle seg med konkurrentene i samme prisgruppe. De 8 kjernene sørger for stabilitet og hastighet, og det kompakte nettbrettet byr på hele 3 GB RAM og 32 GB internlagring. For å avrunde kan vi nevne at nettbrettet kjører med Android 5.0 Lollipop, som Sony er raske med å oppdatere med nye versjoner etter hvert som Google gjør disse tilgjengelig.

Add Comment

mts_sociallyviral