Moto X

 

Fra Motorola har det nå kommet en ny versjon av denne mobiltelefonen, tre år etter at første utgave ble lansert. Den første telefonen ble bare kalt Moto X, men 2016-modellen fikk da det klingende navnet Moto X Play, som gjenspeiler deres satsning på spillevennlighet. Denne modellen støtter både 3G og 4G, og som alle andre versjoner støttes selvfølgelig også 2G fullt ut. Skjermen byr på OLED/AMOLED-teknologi, og skjermoppløsningen er på herlige 1080 x 1920 piksler.

1200px-motox-11Nyttige funksjoner

Moto X er vannavstøtende, støtter nano-SIM og byr på et kamera med hele 13 megapikslers oppløsning, noe som tilsvarer 4128 x 3096 piksler. Det er mulig å spille inn video med 30 fps (3840 x 2160 piksler, tilsvarer Ultra HD), og EDGE samt GPRS er tilgjengelig som standard. Med en samtaletid på opptil 24 timer er dette en telefon som virkelig er ment for å brukes aktivt. Med et innebygget navigasjonssystem og geotagging integrert blir man heller ikke borte på fjellet med denne telefonen i lomma.

Litt ekstra å tenke på

1200px-motorola_moto_x_style_22033955888For deg som er opptatt av at telefonen også skal se bra ut, er det mulig å velge mellom hele 18 farger på Moto X – dette burde tilfredsstille de fleste. En ting som kan være verdt å merke seg er at dette er en mobiltelefon som har støtte for IP-telefoni. De fleste mobiler på markedet i dag har denne funksjonen, men det er fortsatt mange som ikke er klar over denne mulig gigantiske fordelen med nyere mobiler.

Add Comment

mts_sociallyviral