Nettbrett

 

Utviklingen av nettbrett har gått radig fremover, og etterspørselen er større enn noensinne. Nettbrett ble først introdusert til det norske markedet i 2010 med iPad, og har siden blitt veldig populært her hjemme. De fleste familier har investert i minst ett nettbrett, og det har vært spekulert i om nettbrett kommer til å ta over for den bærbare PC-en, men undersøkelser viser at vi gjerne vil beholde den også.

1200px-ifa_2010_internationale_funkausstellung_berlin_18Ofte for de yngste

Mange som kjøper et nettbrett, gjør dette med poden(e) i tankene, men det ender likevel ganske ofte med at både mor og far også velger denne enheten til mange av de vanligste gjøremålene. Mobilskjermen føles ofte litt liten til for eksempel nettbanken, og da er det kjappere å plukke opp nettbrettet for å logge på enn det er å lete frem PC-en fra veska. Skal man få med seg sin favorittserie på Netflix før man køyer, eller bare skal sjekke prisen på sydenturen i hui og hast er det nettbrettet som startes opp – dersom det er tilgjengelig, da.

Flere enheter – alle vil ha sin

Norske familier satser gjerne på at barna skal ha mer frihet og ta ansvar, og dermed er et slikt verktøy en fin start. Dersom podene klarer å ta vare på nettbrettet, er det kanskje tid for å investere i en datamaskin som er bare deres. Og slik begynner det.

 

Add Comment

mts_sociallyviral