iPhone 7

 

Apple har nylig lansert sin siste nyhet innen mobilverdenen, nemlig iPhone 7. Utviklingene ser ikke ut til å stoppe med det første. Det ligger alltid en spenning i forkant av en ny Apple-lansering, og denne gangen har ikke vært noe unntak. Det skrives anmeldelser så tastaturknappene flyr, og alle elektronikk-entusiaster engasjerer seg – og vi får en fin digital debatt om den nylige nylanseringen er så bra den kan være, eller ikke. Det er nok ingen som løfter øyenbrynet over dette engasjementet, Apple har tross alt en av de største kundegruppene i verden – uansett om det er snakk om en MacBook, iPad eller iPhone.

Koszalin, Poland – September 21, 2016: Pink iPhone 7. Devices displaying the applications on the home screen. The iPhone 7 is smart phone with multi touch screen produced by Apple Computer, Inc.

3,5 mm mangler

Noe av det som er aller mest spesielt med den nye iPhone, er at den mangler den vanlige 3,5 mm utgangen til hodetelefonene. Dette betyr ikke at enheten ikke kan spille av lyd – Apple har nemlig kommet med en enkel løsning på lydavspilling. Nå får du nemlig kjøpt trådløse hodetelefoner som du kobler til via Bluetooth. Skal du da fortsette å bruke dine gamle hodetelefoner, trenger du en adapter for å koble det til mobilen. Dette har det vært noe delte meninger om. Mange mener at disse trådløse hodetelefonene kan være fort gjort å miste, i og med at de ikke har en lang ledning som gjør det lettere at de holder seg der de skal. I tillegg kan det diskuteres om selve ledningen er med på å holde balansen på hodetelefonene slik at de sitter godt nok på hodet. Men igjen er det jo en løsning som gjør det lettvint å høre på musikk, og du slipper unna det stadige irritasjonsmomentet med krøll på ledningen til hodetelefonene dine. I tillegg samsvarer det fint med Apples minimalistiske stil og mål om å kutte ut flest mulig unødvendig tilbehør.

Andre nye funksjoner

Samsung og Sony har tidligere kommet med vannfaste modeller, noe som har revolusjonert mobilverdenen. iPhone brukte litt tid på å komme seg dit – men nå har de gjort det med stil. Sony har fått en del klager på sine vanntette modeller, så det kan godt tenkes at Apple har brukt såpass lang tid på å komme etter fordi de rett og slett har gjort en bedre jobb i planleggingsfasen av en litt mer motstandsdyktig versjon. Om et selskap lanserer en vanntett mobil bør den virkelig være 100 % vanntett, slik at den ikke må erstattes når brukerne tester dens grenser. Det gjenstår dermed å se hvor vanntett iPhone 7 faktisk er, men vi vet at når Apple først gjennomfører noe, ser vi som regel et solid resultat.

Add Comment

mts_sociallyviral