Samsung Galaxy S7 Edge

 

Samsung Galaxy S7 Edge er den heldige og stiligere tvillingen av de to nyeste Samsung-mobilene. Denne hypermoderne varianten har en skjerm som bøyer seg på hver side, hvilket øker skjermstørrelsen og ikke minst ser utrolig stilig ut! Den har fått enormt med positive tilbakemeldinger, og det ser ut til at akkurat denne mobilen er en av de aller mest populære på markedet akkurat nå. Er du på utkikk etter en ny mobil, kan du være sikker på at du blir den kuleste i gjengen med denne modellen. Samsung har utviklet seg til å bli en av Apples største konkurrenter, og det er ikke uten grunn. Edge-funksjonen er ikke splitter ny, men denne modellen kan gi selv den største Apple-patriot vann i munnen. Denne smarttelefonen vant faktisk T3 Awards for årets beste smarttelefon i år, og dette sier en del om denne smidige nyheten.

Om telefonen

Samsung Galaxy S7 Edge har ikke bare bøyd skjerm på den ene siden, den har det på begge. Dette gjør at skjermen blir større, og man har litt 1200px-galaxy_s7_edge_notificationekstra plass. De som er vant med de tidligere Edge-variantene fra Samsung, har nok allerede vent seg til hvordan man for eksempel skriver bokstavene som ligger lengst til sidene på tastaturet. Dette viste seg å være en liten, minimal utfordring i starten, men vi mennesker er tilpasningsdyktige når det gjelder elektronikk, så dette er nok ikke noen krise. Kameraet på denne telefonen har også fått enormt skryt, og Samsung har introdusert en Dual Pixel-teknologi som gjør at du kan ta bilder av raskt bevegende objekter og få et flott resultat – selv når det er mørkt ute. Når vi tar bilder av objekter i mørket med smarttelefoner, har bildene en tendens til å bli kornete. Derfor er dette en utvikling de fleste vil sette utrolig stor pris på. De tilbyr nå også trådløs og hurtig opplading, og mobilen er i tillegg kjent for å ha lang levetid slik at du ikke trenger å lade den hver dag.

Med gorillaglass, bøyde sider, flere farger å velge mellom, er det ingen tvil om at dette er en toppmoderne smarttelefon. Den er også motstandsdyktig – noe som ikke alltid har vært tilfellet for Samsungs modeller. Det er ikke lenge siden Samsung lanserte en modell der batteriet viste seg å eksplodere ved flere anledninger – og enkelte flyselskap måtte forby akkurat denne modellen. Samsung Galaxy S7 Edges popularitet smaker nok godt hos Samsung etter dette.

Add Comment

mts_sociallyviral